Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Το καλοκαίρι οι νέοι Placebo

Τρία χρόνια μετά το τελευταίο τους album, οι Placebo επιστρέφουν στο προσκήνιο καθώς ολοκληρώνουν τη νέα τους δουλειά και το καλοκαίρι αναμένεται να μας την παρουσιάσουν.

Παραγωγός του δίσκου θα είναι ο David Bottrill (Muse, Tool, Deus) ενώ θα γνωρίσουμε και το νέο drummer της μπάντας, Steve Forrest o οποίος αντικατέστησε τον Steve Hewitt. Επίσης οι Placebo βρίσκονται σε νέα δισκογραφική καθώς έχουν υπογράψει στην PIAS που εδρεύει στις Βρυξέλλες. Ο frontman της μπάντας τόνισε σχετικά, «Μας κολακεύει το γεγονός πως πολλές δισκογραφικές ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μας. Ειδικά από την στιγμή που ήμαστε στον χώρο τόσο μεγάλο διάστημα. Όπως πιστεύουμε πως βρήκαμε τον καλύτερο συνεργάτη για την Ευρώπη. Σε αυτούς τους καιρούς που τα πάντα συνεχώς αλλάζουν μπορούμε να συνεχίσουμε την τρελή μας περιπέτεια και να φτάσουμε σε ακόμα πιο ψηλά σκαλοπάτια με το νέο μας δίσκο».

Αυτός λοιπόν θα είναι ο 6ος δίσκος των Placebo, ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, το οποίο μάλιστα είχε την ευκαιρία να το απολαύσει αρκετές φορές σε συναυλίες και πιθανολογώ πως σύντομα θα έχουν άλλη μία.
http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου