Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Sold out μέσα σε πέντε ώρες οι συναυλίες του Michael Jackson

Οι συναυλίες με τις οποίες ο Michael Jackson φιλοδοξεί να κάνει το μεγάλο comeback στη σκηνή, θα αρχίσουν στις 8 Ιουλίου. Αρχικά είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν 10 εμφανίσεις αλλά τελικά – λόγω της μεγάλης ζήτησης – οι διοργανωτές αποφάσισαν να τις αυξήσουν στις 50. Αυτό σημαίνει ότι θα ολοκληρώσει τις συναυλίες τον Φεβρουάριο του 2010.
Όπως μεταφέρει το Reuters, 360. 000 εισιτήρια είχαν προπωληθεί στις αρχές της εβδομάδας ενώ εν όψει του «ανοίγματος» των ταμείων στο στάδιο «O2 Arena» πολλοί φαν είχαν «στρατοπεδεύσει» στο σημείο από το βράδυ για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο. Πάνω από ένα εκατομμύριο εισιτήρια έχουν πωληθεί σύμφωνα με το ΒΒC.
Ο ίδιος ο Michael Jackson -οπως αναφέρει το BBC- είναι ενθουσιασμένος με την απήχηση. Εκπρόσωπος της AEG Live που θα διοργανώσει τις συναυλίες, αναφέρει ότι «δεν το περίμεναν». «Δεν είχαμε σκεφτεί ότι θα κάναμε πενήντα συναυλίες και αν κρίνει κανείς από το ενδιαφέρον του κόσμου, φαίνεται ότι θα βρισκόμαστε στο Λονδίνο για δύο χρόνια» αναφέρει. O Jackson τον ρώτησε πόσο καιρό θα μείνουν στο Λονδίνο και – όπως λέει – του απάντησε ότι μάλλον θα μείνουν αρκετό χρόνο για να αποκτήσουν βρετανικό διαβατήριο.
Σύμφωνα με το BBC οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 170 λίρες μέχρι 10.000 λίρες, αλλά τα εισιτήρια που αγοράζονται κατευθείαν από τα ταμεία του σταδίου κοστίζουν 75 λίρες.
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο βασιλιάς της pop – κάτοχος 13 βραβείων Grammy και έχοντας «πουλήσει» 750 εκατομμύρια δίσκους – τα καταφέρνει ακόμη… http://www.cosmo.gr/Music/233547.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου