Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Έκλεψε η Clarkson τραγούδι της Beyonce?

Μεγάλη μουσική διαμάχη έχει ξεσπάσει στην Αμερική με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Kelly Clarkson "Already gone".
To τραγούδι θυμίζει πολύ έντονα το γνωστό τραγούδι της Beyonce, "Halo" και το πιο ενδιαφέρον είναι πως και τα δυο τα συνέθεσε ο ίδιος παραγωγός, ο Ryan Tedder.
Η Clarkson προσπάθησε να αποτρέψει την κυκλοφορία του, και μάλιστα τόσο σύντομα, αλλά η δισκογραφική της είχε άλλη άποψη.

Ωστόσο, αυτό που τη στεναχωρεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι το κοινό θα πιστεύει πως η ίδια έκλεψε την επιτυχία της Beyonce και όχι ότι ο Ryan Tedder «έδωσε το ίδιο τραγούδι στη Beyonce και την Clarkson».

Από την πλευρά, ο Ryan Tedder επιμένει πως το «Already Gone» και το «Halo» είναι δύο ξεχωριστά μουσικά κομμάτια από άποψη μελωδίας και στίχων, υποστηρίζοντας πως το «Already Gone» αποτελεί ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχει γράψει ποτέ. «Ποτέ δεν θα προσπαθούσα να εξαπατήσω καλλιτέχνες όπως η Beyonce ή η Clarkson με το να ηχογραφήσουν το ίδιο μουσικό κομμάτι. Η ιδέα και μόνο είναι παράλογη», ανέφερε υπερασπιζόμενος τον εαυτό και τη δουλειά του.
Προκάλεσε, μάλιστα, το κοινό να ακούσει τα δύο κομμάτια και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Επειδή τα ακούσαμε, το βγάλαμε το συμπέρασμα ότι ούτε ο Φοίβος δεν τα κάνει αυτά...
Κρίμα γιατί και οι 2 είναι πολύ καταξιωμένες στην Αμερική.
Παρόλα αυτά, το Already gone στο youtube σκίζει, οπότε μπορεί και να του βγήκε σε καλό όλο αυτό.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου